Perhatian kepada Internet Marketer, Affiliate Marketer & Video Marketer…

Memperkenalkan software yang memudahkan urusan anda untuk menghasilkan landing page, Affiliate page, offer page dan squeeze page dalam masa kurang 10 minit walaupun anda tidak ada kemahiran pembinaan website.

 

Z

Hasilkan landing page video dengan pantas

Z

Kumpul lebih banyak database dengan mudah

Z

Marketing yang lebih menarik

Z

Statistik detail setiap page

Z

Sesuai untuk newbie & advance marketer

Hai, saya Iffat Salleh, founder Cikgu Pemasaran & pemilik empayar software CP.

.

Saya faham bahawa sekarang ni dah makin ramai peniaga online tetapi mereka tidak cukup tools untuk lakukan marketing dengan cara yang betul.

.

Hanya tahu iklan di wall FB, di Insta, sangat membosankan marketing sebegitu. Sekarang dah masuk tahun 2017, masih nak guna sistem outdated seperti itu?

.

Berikan saya 3 minit, saya akan tunjukkan bagaimana cara untuk anda gunakan marketing cara baru dengan software pelbagai guna ni.

.

Ready?

Adakah ini ‘familiar’ dengan anda?

Anda mula menjual barang di Facebook dan Instagram dengan harapan akan dapat banyak sales tetapi anda sendiri tak gunakan marketing alaf baru. Anda diajar oleh HQ atau stokis untuk sentiasa iklan di wall FB & IG, betul?

.

ITU TEKNIK LAPUK!

.

Jika 5 tahun lepas, teknik itu mungkin mudah dapat sales. Tetapi sekarang media sosial bukan lagi media sosial, ianya dah jadi medan perang niaga kerana terlalu banyak iklan.

.

Asal buka je, terus nampak iklan merata tempat. Orang dah tak main FB & IG disebabkan terlalu banyak iklan anda yang tidak menarik & membosankan tu. Kalau ada yang masih guna pun, mereka awal-awal dah unfriend anda supaya tak nampak segala iklan tu.

.

Adakah anda masih gunakan strategi iklan sebegini?

Bagaimana marketing anda boleh jadi lebih menarik dengan mudah?

Anda perlu pelbagaikan marketing anda supaya jadi lebih menarik, dapat lebih ramai prospek dan yang paling penting ialah, mereka tidak akan bosan dengan anda. Setiap bulan tukar strategi, setiap minggu tukar tema, marketing akan jadi lebih menarik.

.

Terdapat beberapa strategi yang anda boleh gunakan untuk dapat lebih banyak sales:

Z

Guna landing page yang cantik dan mudah faham

Z

Guna video promosi supaya orang lebih mudah faham

Z

Guna urgency dan countdown timer untuk buat prospek bertindak segera

Z

Kumpul database prospek dengan berikan hadiah menarik

Untuk lakukan semua aktiviti tersebut, ianya memerlukan kos yang tinggi & kemahiran khas untuk bine website, bina offer page dan sebagainya.

Jangan risau, saya dah sediakan software untuk anda hasilkan kempen marketing yang menarik dengan mudah.

Memperkenalkan…

KELEBIHAN CP VIDLander

Z

Tiada limit page

Z

Custom URL setiap page

Z

Mudah untuk digunakan

Z

Boleh hasilkan pelbagai jenis page

Z

Dan pelbagai fungsi yang akan bantu marketing anda

Lihat apa kata pengguna CPVIDLANDER

” Tak sampai 10 minit dah siap landing page. CPVidlander worth your money & time”

– Zakie Zamani, Affiliate Marketer

” Tak perlu kemahiran website, hanya isi sahaja di ruang kosong dan siap!”

– Hisyamudin, Affiliate Marketer

” CPvidlander ni best. Saya sangat berpuas hati. Boleh rekemen kepada kawan yang hanya guna ig untuk marketing. “

Yuskhalilie, Jeneral Insta

” Bila tengok CPVidlander cuma isi tempat kosong, saya pun cuba. Memang senang betul buat page guna benda ni jimat banyak masa

– Rahman Sahid. Internet Marketer

FUNGSI YANG ADA DALAM CPVIDLANDER

WEB BASED

Anda tidak perlu install apa-apa, hanya perlu login dan create campaign anda.

SET & FORGET

Vidlander ada fungsi untuk redirect selepas tempoh tamat, anda hanya perlu setup dan biarkan sistem jalan automatik.

RETARGETING

Vidlander sediakan ruang khas untuk anda masukkan retargeting pixel anda atau tracking code ke setiap page.

TIADA HAD KEMPEN

Tiada had dikenakan kepada anda, anda boleh buat seberapa banyak page yang anda mahukan.

100+ GAMBAR DISEDIA

Gambar menarik untuk dijadikan background sudah disediakan dalam gallery. Anda cuma perlu pilih yang sesuai.

BRAND ANDA

Anda boleh letak logo anda di setiap page untuk tujuan branding. Boleh pilih warna, tukar background dan segalanya dengan mudah.

AUTOMATED COUNTDOWN

Anda hanya perlu setup sekali sahaja timer, kemudian sistem akan lakukan selebihnya untuk anda secara automatik.

AUTORESPONDER INTEGRATION

Anda boleh bina optin page dengan 14 sutoresponder yang telah integrasi dalam sistem.

PELBAGAI KEMPEN

Anda boleh guna Vidlander untuk hasilkan offer page, optin page, kumpul database dan sebagainya.

VIDEO BACKGROUND

Jadikan page anda lebih menarik dengan video background yang bergerak.

STATISTIK DETAIL

Anda boleh lihat statistik yang detail untuk setiap kempen anda. Kemudian adjust semula untuk dapatkan conversion yang lebih tinggi.

MOBILE RESPONSIVE

Setiap kempen anda akan kelihatan cantik walaupun apa sahaja gadget yang digunakan oleh prospek anda.

VISUAL BUILDER

Anda tidak perlukan kemahiran coding, anda boleh set page anda dengan visual builder.

FEATURE BOX GENERATOR

Senarai kelebihan anda akan jadi lebih cantik dengan feature box

BUTTON OR FORM

Anda boleh pilih sama ada nak letak buy now button atau form untuk kumpul database anda.

FB COMMENT

Anda boleh masukkan FB Comment di setiap page untuk dapatkan maklumbalas dan testimoni mengenai produk anda.

Lihat demo CPVIDLANDER

AFFILIATE PAGE

Facebook tidak menerima sebarang link affiliate, jadi anda perlukan vidlander untuk jadikan page transit sebelum ke sales page produk.

OFFER PAGE + COUNTDOWN TIMER

Letakkan timer sebagai urgency supaya prospek dapatkan produk dengan kadar segera.

OPTIN PAGE

Anda boleh kumpul database prospek anda dengan meminta mereka masukkan nama & email mereka.

PAGE + FB COMMENT

Anda boleh minta prospek tinggalkan komen di page anda sama ada untuk minta testimoni atau soalan lazim mengenai produk.

.. dan pelbagai jenis page yang anda boleh buat mengikut kreativiti anda.

BERAPA HARGA CPVIDLANDER ?

Software ini akan memudahkan kerja anda untuk hasilkan landing page. Anda boleh hasilkan landing page, affiliate page, offer page & pelbagai jenis page dalam masa yang singkat.

Seperti sebelum ni, software yang saya jual semuanya berharga RM180-RM300 setahun. Ya, memang mahal. Saya menjualnya dengan harga yang dikira berbaloi dengan fungsi software.

Namun untuk software CPVidlander, saya tidak mahu caj anda semahal itu. Dalam tempoh pelancaran, anda boleh miliki akses lifetime dengan hanya

 

 

RM180

RM150

Ya, harga untuk tempoh pelancaran hanya serendah RM150 untuk lifetime. Namun harga ini akan dinaikkan sehingga RM300. Dapatkan akses anda sekarang!

dapatkan Akses CPVIDLANDER anda hari ini

SAYA NAK!